Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τραπεζικη αργια και συναλλαγες απο ATM's και Web Banking!

Οσον αφορα την τραπεζικη αργια οπως εχω ενημερωθει, και εγω καλυτερα να κανετε τις συναλλαγες και τις εκπροθεσμες υποχρεωσεις φορων κτλ μεσω Web Banking διοτι αυτο που λενε απο το Υπουργειο Οικονομικων και Taxisnet οτι οι ρυθμισεις μενουν ιδιες....ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ!
Διοτι σε μενα....περαν της προθεσμιας, εβαλαν αυξηση 20 λεπτα παραπανω να πληρωσω επειδη εφυγε απο την προθεσμια!
Οποτε συνιστω μεγαλη προσοχη και παρεπιμπτοντως να συμβουλευτειτε καλυτερα τους αρμοδιους υπευθυνους να σας κατατοπισουν!!!
Τα υπολοιπα στην συνεχεια!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τίτλοι τέλους για τα βιβλιάρια αποταμίευσης των τραπεζών

Στόχος των τραπεζών μέχρι και το 2018 να εξοικονομήσουν κόστος και χρήμα δηλαδή να δίνεται η δυνατότητα να ενημερώνονται οι πολίτες μέσω διατραπεζικών συναλλαγών και μέσω ΑΤΜ και μέσω e-banking. Στους επόμενους μήνες αυτή η διάταξη των τραπεζών μπαίνει σε ισχύ.... Οπότε διαβάστε το παρακάτω link:  https://ergasianews.gr/2017/04/03/titli-telous-gia-ta-vivliaria-katatheseon/ Τα υπόλοιπα στην πορεία...

ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΑΣΦΥΞΙΑ?? ΚΑΚΟΣ ΟΙΩΝΟΣ..!

H Κυβέρνηση έχει όραμα για την ανάπτυξη της Ελλάδας.... ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ?? ΙΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΑ:  ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΠΛΗΡΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ.... ΤΟ ΤΙ ΣΥΝΑΝΤΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΔΕΝ...ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ!!!! ( ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ GOOGLE...) ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.... ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΜΕΣΑ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ....ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ...50 ΧΡΟΝΙΑ!  ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ....ΚΑΙ ΜΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!!!

Αυξηση Φπα, ενοικιων, συντελεστη φορου κτλ κτλ....

Το τρίτο μνημόνιο εν μέσω ψήφισης νέων σκληρών μετρων απο την Κυβέρνηση προβλέπεται σε νεο Ενφια, αύξηση ΦΠΑ αύξηση συντελεστών φόρου αλλά και αύξηση εισοδήματος.... Σκληρά κι άδικα επώδυνα μετρα...για την εποχή! Και με τόση ανεργία περιμένει μια Κυβέρνηση να λυσει το πρόβλημα της.....είναι βαθιά νυχτωμενοι!!! Δυστυχώς στην Ελλάδα ξεμειναμε από Πολιτικούς που σκέφτονται στις επόμενες γενιές....αλλά γεμισαμε πολιτικαντες που σκέφτονται στις επόμενες εκλογές....και δυστυχως αυτή είναι ή αλήθεια.... Προσωπικά δεν με παιρνει να κάτσω στα επομενα χρόνια στην χώρα μου αλλα θα με αναγκάσει να μεταναστευσω εις εξωτερικο μεριά.....όπως και όλη η νεολαία...... επίσης!!!