Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Χρηματοδότηση μέσω Leasing...

Η εναλλάκτική λύση μέσω τραπεζών...
γίνεται με τους ευνοϊκότερους όρους της αγοράς...
που σημαίνει ότι απαλλασόμαστε από κάθε εισφορά που συνήθως έχει ως εξής:


πλέονεκτήματα:


Εργαλείο χρηματοδοτήσεως για την απόκτηση παγίων
    1. Ο μισθωτής μπορεί να επιτύχει καλύτερους όρους προμήθειας εξοπλισμού ή αποκτήσεως επαγγελματικού ακινήτου, καθώς η αξία τους εξοφλείται άμεσα, τοις μετρητοίς.
    2. Μετά τη λήξη της μισθωτικής περιόδου, ο μισθωτής αποκτά την κυριότητα του παγίου, έναντι προσυμφωνημένου συμβολικού τιμήματος.
    3. Εφόσον πρόκειται για ακίνητο, η απόκτησή του είναι απαλλαγμένη από τον φόρο μεταβιβάσεως στη λήξη
    4. Διατήρηση Ρευστότητας
    1. Με εργαλείο χρηματοδοτήσεως το Leasing, ο μισθωτής αποφεύγει τη δέσμευση κεφαλαίων για αγορά παγίων και διατηρεί τη ρευστότητά του, η οποία αποτελεί και το κλειδί για την περαιτέρω ανάπτυξη των δραστηριοτήτων του.
    2. Σταδιακή εκταμίευση Φ.Π.Α.
    1. Ο αναλογών Φ.Π.Α. δεν εκταμιεύεται άμεσα από τον πελάτη, όπως στην περίπτωση επενδύσεως μέσω τραπεζικού δανείου ή αυτοχρηματοδοτήσεως, αλλά σταδιακά, κατά τη διάρκεια της συμβάσεως, μέσω των μισθωμάτων. Στη Χρηματοδοτική Μίσθωση ακινήτων, τα μισθώματα, εκτός των βιομηχανοστασίων, απαλλάσσονται από τον Φ.Π.Α.
    2. Απαλλαγή από την εκάστοτε εισφορά του Ν.128/75
    1. Η χρηματοδότηση μέσω Leasing απαλλάσσεται από την εκάστοτε εισφορά του Ν.128/75 που επιβάλλεται στις χρηματοδοτήσεις.
    2. Προγραμματισμός δαπανών
    1. Η διάρκεια της μισθώσεως και το ύψος του μισθώματος προσαρμόζονται ανάλογα με τις ταμειακές ροές (εποχικότητα) της επιχειρήσεως.
    2. Παρέχεται ευελιξία στην αποπληρωμή, βάσει των ταμειακών αναγκών του πελάτη, με δομημένα μισθώματα (εμπροσθοβαρή ή οπισθοβαρή).
    3. Σύνδεση με επενδυτικά προγράμματα (Αναπτυξιακοί Νόμοι)
    1. Η πραγματοποίηση επενδύσεως σε καινούριο εξοπλισμό, μέσω Leasing, μπορεί να συνδυασθεί με τα οφέλη που προκύπτουν από την υπαγωγή τους στον Αναπτυξιακό Νόμο, εφόσον συντρέχουν οι προϋποθέσεις που ορίζονται από αυτόν.
    2. Sale & Lease Back Ακινήτων
    • Τι δυνατότητα παρέχει στην επιχείρηση το Sale & Lease Back;
      Το Sale & Lease Back δίδει τη δυνατότητα στην επιχείρηση να εκμεταλλευθεί τα Κεφάλαια, που παραμένουν δεσμευμένα σε πάγια περιουσιακά στοιχεία. Ουσιαστικά, πρόκειται για ένα εργαλείο αναχρηματοδοτήσεως των παγίων που έχει στην κυριότητά της η επιχείρηση.
    •  Ποια τα πλεονεκτήματα του Sale & Lease Back;
      • Άντληση κεφαλαίων μακροπρόθεσμου χαρακτήρα
      • Βελτίωση του κεφαλαίου κινήσεως
      • Αναδιάρθρωση υφισταμένου δανεισμού ή αποδέσμευση κεφαλαίων για επενδυτικούς σκοπούς
      • Ενεργοποίηση αδρανών παγίων στοιχείων
      • Λογιστικοποίηση κρυμμένων υπεραξιών με χαμηλό κόστος, (απαλλαγή από φόρο μεταβιβάσεως)
      • Ευελιξία στην αποπληρωμή, βάσει των ταμειακών δυνατοτήτων του πελάτη.
      • Φόροι στο Sale & Lease Back ακινήτων 
    1. Η επιχείρηση που μεταβιβάζει ακίνητο σε εταιρία Leasing, κατά τη σύναψη συμβάσεως Sale & Lease Back, απαλλάσσεται του φόρου μεταβιβάσεως.
    2. Εργαλείο αγοράς επαγγελματικής στέγης 
    3. Δυνατότητα αποκτήσεως ιδιόκτητης επαγγελματικής στέγης ή μετατροπή της ενοικιάσεως σε ιδιοκτησία μέσω Direct Leasing Ακινήτου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τίτλοι τέλους για τα βιβλιάρια αποταμίευσης των τραπεζών

Στόχος των τραπεζών μέχρι και το 2018 να εξοικονομήσουν κόστος και χρήμα δηλαδή να δίνεται η δυνατότητα να ενημερώνονται οι πολίτες μέσω διατραπεζικών συναλλαγών και μέσω ΑΤΜ και μέσω e-banking. Στους επόμενους μήνες αυτή η διάταξη των τραπεζών μπαίνει σε ισχύ.... Οπότε διαβάστε το παρακάτω link:  https://ergasianews.gr/2017/04/03/titli-telous-gia-ta-vivliaria-katatheseon/ Τα υπόλοιπα στην πορεία...

"Τσουνάμι Φόρων " από την 1η Ιουνίου και 1η Ιουλίου 2016 αντίστοιχα.....από την Κυβέρνηση!

Δείτε παρακάτω: Από την 1η Ιουνίου, αυξάνονται οι ειδικοί φόροι κατανάλωσης στη βενζίνη, στο πετρέλαιο κίνησης, στο υγραέριο, στην κηροζίνη, στο φυσικό αέριο ακόμη και στο πετρέλαιο θέρμανσης. Από την 1η Ιουνίου αυξάνεται ο ειδικός φόρος κατανάλωσης στη μπύρα ενώ καταργείται το ειδικό καθεστώς (έκπτωση 50%) στις εταιρείες οινοπνευματωδών που εδρεύουν στα Δωδεκάνησα. Καθιερώνεται για πρώτη φορά ειδικός φόρος κατανάλωσης στον καφέ, που θα ισχύει από την 1η Ιανουαρίου 2017. Από την 1η Ιουνίου αυξάνεται ο ειδικός φόρος κατανάλωσης στα τσιγάρα και στον καπνό. Από την 1η Ιανουαρίου 2017, επιβάλλεται φόρος ανά διανυκτέρευση στα ξενοδοχεία δύο αστέρων και πάνω αλλά και στα δωμάτια με δύο κλειδιά (πιθανότατα 1 ευρώ ανά αστέρι ανά διανυκτέρευση) Η αύξηση του φόρου στον ΟΠΑΠ από το 30% στο 35% έχει ήδη νομοθετηθεί. Από την 1η Ιουλίου επιβάλλεται φόρος 5% στις ευρυζωνικές συνδέσεις και 10% στη συνδρομητική τηλεόραση. Από την 1η Ιουλίου επιβάλλεται αυξημένος φόρος στα επενδυτικά ο

Νομοσχέδια περί Ασφαλιστικού

Προσφάτως το Ελεγκτικό Συνέδριο έβγαλε εντελώς αντισυνταγματικό με αποτέλεσμα να μπλοκάρεται το Ασφαλιστικό και όντας παράνομο να μην προχωράει! ....Τι έλεγα εγώ πρίν μήνες και το γράφω εδώ ξανά και ξανά εδώ στο blog μου??? Έλεγα ότι το 24 % Φ.Π.Α είναι αντισυνταγματικό?? είναι....... Το μνημόνιο 4 η επιβάρυνση και οι εισφορές στα αγαθά και προϊόντα πρώτης ανάγκης που πλήττονται από τον παρατρεχάμενο Φ.Π.Α δεν είναι αντισυνταγματικά?? είναι...... Οι δραμματικές μειώσεις στις συντάξεις.....που πλήττουν ηλικιωμένους να μην μπορούν να βγάλουν το μηνιάτικό τους...με την υποτιθέμενη μείωση του ΕΚΑΣ που δεν ήταν ΕΚΑΣ αλλά εντολή αλλονών και κόψιμο των συντάξεων δεν είναι αντισυνταγματικά?? είναι................ Ε λοιπόν αφού όλα αυτά είναι αντισυνταγματικά και το λέει και το Ελεγκτικό Συνέδριο.....απορώ ακόμη με τι σθένος και θράσσος επιβάλλουν με το έτσι θέλω νόμους και νομοσχέδια που δεν ευσταθούν στα όρια της λογικής???  Τότε επιτρέψτε μου να πώ ότι όποιος επιβάλλει αντισυνταγμα