Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Χρηματοδότηση μέσω Leasing...

Η εναλλάκτική λύση μέσω τραπεζών...
γίνεται με τους ευνοϊκότερους όρους της αγοράς...
που σημαίνει ότι απαλλασόμαστε από κάθε εισφορά που συνήθως έχει ως εξής:


πλέονεκτήματα:


Εργαλείο χρηματοδοτήσεως για την απόκτηση παγίων
  1. Ο μισθωτής μπορεί να επιτύχει καλύτερους όρους προμήθειας εξοπλισμού ή αποκτήσεως επαγγελματικού ακινήτου, καθώς η αξία τους εξοφλείται άμεσα, τοις μετρητοίς.
  2. Μετά τη λήξη της μισθωτικής περιόδου, ο μισθωτής αποκτά την κυριότητα του παγίου, έναντι προσυμφωνημένου συμβολικού τιμήματος.
  3. Εφόσον πρόκειται για ακίνητο, η απόκτησή του είναι απαλλαγμένη από τον φόρο μεταβιβάσεως στη λήξη
  4. Διατήρηση Ρευστότητας
  1. Με εργαλείο χρηματοδοτήσεως το Leasing, ο μισθωτής αποφεύγει τη δέσμευση κεφαλαίων για αγορά παγίων και διατηρεί τη ρευστότητά του, η οποία αποτελεί και το κλειδί για την περαιτέρω ανάπτυξη των δραστηριοτήτων του.
  2. Σταδιακή εκταμίευση Φ.Π.Α.
  1. Ο αναλογών Φ.Π.Α. δεν εκταμιεύεται άμεσα από τον πελάτη, όπως στην περίπτωση επενδύσεως μέσω τραπεζικού δανείου ή αυτοχρηματοδοτήσεως, αλλά σταδιακά, κατά τη διάρκεια της συμβάσεως, μέσω των μισθωμάτων. Στη Χρηματοδοτική Μίσθωση ακινήτων, τα μισθώματα, εκτός των βιομηχανοστασίων, απαλλάσσονται από τον Φ.Π.Α.
  2. Απαλλαγή από την εκάστοτε εισφορά του Ν.128/75
  1. Η χρηματοδότηση μέσω Leasing απαλλάσσεται από την εκάστοτε εισφορά του Ν.128/75 που επιβάλλεται στις χρηματοδοτήσεις.
  2. Προγραμματισμός δαπανών
  1. Η διάρκεια της μισθώσεως και το ύψος του μισθώματος προσαρμόζονται ανάλογα με τις ταμειακές ροές (εποχικότητα) της επιχειρήσεως.
  2. Παρέχεται ευελιξία στην αποπληρωμή, βάσει των ταμειακών αναγκών του πελάτη, με δομημένα μισθώματα (εμπροσθοβαρή ή οπισθοβαρή).
  3. Σύνδεση με επενδυτικά προγράμματα (Αναπτυξιακοί Νόμοι)
  1. Η πραγματοποίηση επενδύσεως σε καινούριο εξοπλισμό, μέσω Leasing, μπορεί να συνδυασθεί με τα οφέλη που προκύπτουν από την υπαγωγή τους στον Αναπτυξιακό Νόμο, εφόσον συντρέχουν οι προϋποθέσεις που ορίζονται από αυτόν.
  2. Sale & Lease Back Ακινήτων
  • Τι δυνατότητα παρέχει στην επιχείρηση το Sale & Lease Back;
   Το Sale & Lease Back δίδει τη δυνατότητα στην επιχείρηση να εκμεταλλευθεί τα Κεφάλαια, που παραμένουν δεσμευμένα σε πάγια περιουσιακά στοιχεία. Ουσιαστικά, πρόκειται για ένα εργαλείο αναχρηματοδοτήσεως των παγίων που έχει στην κυριότητά της η επιχείρηση.
  •  Ποια τα πλεονεκτήματα του Sale & Lease Back;
   • Άντληση κεφαλαίων μακροπρόθεσμου χαρακτήρα
   • Βελτίωση του κεφαλαίου κινήσεως
   • Αναδιάρθρωση υφισταμένου δανεισμού ή αποδέσμευση κεφαλαίων για επενδυτικούς σκοπούς
   • Ενεργοποίηση αδρανών παγίων στοιχείων
   • Λογιστικοποίηση κρυμμένων υπεραξιών με χαμηλό κόστος, (απαλλαγή από φόρο μεταβιβάσεως)
   • Ευελιξία στην αποπληρωμή, βάσει των ταμειακών δυνατοτήτων του πελάτη.
   • Φόροι στο Sale & Lease Back ακινήτων 
  1. Η επιχείρηση που μεταβιβάζει ακίνητο σε εταιρία Leasing, κατά τη σύναψη συμβάσεως Sale & Lease Back, απαλλάσσεται του φόρου μεταβιβάσεως.
  2. Εργαλείο αγοράς επαγγελματικής στέγης 
  3. Δυνατότητα αποκτήσεως ιδιόκτητης επαγγελματικής στέγης ή μετατροπή της ενοικιάσεως σε ιδιοκτησία μέσω Direct Leasing Ακινήτου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

κοινωνικο μερισμα των 500€ στους εξαθλιωμενους....

ειναι τραγικο το κοινωνικο μερισμα των 500€ να δινεται στους χιλιαδες ανθρωπους για επιβοηθητικη ενισχυση και αυτο εχει γινει πλεον αιτια να το κατασχεσουν τραπεζες και εφοριες ειναι αδιανοητο και απαραδεκτο αυτο που συμβαινει διοτι η κυβερνηση απο την αλλη εμεινε μονο στα λογια για το ακατασχετο των 1500€ και αυτο διοτι αναγκαζει χιλιαδες φορολογουμενους ειτε απο το κοινωνικο μερισμα που ειναι αλλωστε ενα βοηθημα για να ενισχυσει το εισοδημα τους και να μπορεσουν να επιβιωσουν οι οικονομικα αδυνατοι ομως η κυβερνηση ειχε αλλη γνωμη και αυτο πρεπει η κυβερνηση πρεπει να το ξεκαθαρισει απεναντι στους πολιτες να ξερουν ποτε πρεπει να πληρωσουν και ποτε δεν πρεπει να πληρωσουν....ειναι αδιανοητο να κατασχεσουν απο το βοηθημα σε τραπεζες για φορους που στην ουσια μπορουν καλλιστα να το κανουν σε μεγαλυτερο χρονικο διαστημα ειτε σε δοσεις....αυτο ειναι ενα θεμα που πρεπει να ξεκαθαριστει αμεσα πριν την υποβολη δηλωσεων για το ετος 2014 σε ολη την ελληνικη επικρατεια!!

Κτηματολόγιο ή αλλιώς ΕΝ.Φ.Ι.Α

Κτηματολόγιο ή αλλιώς ΕΝ.Φ.Ι.Α... Ναι καλά ακούσατε! Η Έναρξη Κτηματολογίου δεν είναι απλώς δήλωση ακινήτων είναι κρυφός φόρος ΕΝ.Φ.Ι.Α που πληρώνει μέχρι σήμερα, αδρά ο Ελληνικός Λαός. Βασικά σε ελεύθερα ακίνητα δεν υπάρχει θέμα κτηματολογίου αλλά σε εξ' διαιρέτου ακίνητα ή με γονική παροχή θα πρέπει εξετάζονται διπλά πριν την δήλωση στο Κτηματολόγιο..διότι επιβαρύνονται διπλά και τριπλά στον ιδιοκτήτη και στον άμεσα μεταβιβαζόμενο ή συνιδιοκτήτη ή αυτοί που έχουν υψηλή κυριότητα του ακινήτου τους. Πολλοί δεν ξέρουν την λέξη Κτηματολόγιο, αλλά πριν πάτε να δηλώσετε τα ακίνητά σας ρωτήστε έμπειρους ανθρώπους να σας πουν τι κρύβεται από πίσω...

Αυτά για την ώρα... Στην πορεία περισσότερα...

τραπεζα πειραιως και εφκα

Παιδια συνιστουμε την αμεριστη προσοχη στις συναλλαγες σας με πειραιως και καταθεσεις σε αυτη την τραπεζα διοτι κατι απροοπτα μηνυματα θελουν να χρεωνονται οι λογαριασμοι ολων των πολιτων χωρις ουσιαστικο λογο για να πληρωθει το ΕΦΚΑ δηλαδη το ΙΚΑ.
και αυτο ξεκιναει απο τις 18/5/2018 και συνεχιζεται για τις 31/5/2018 που σημαινει οτι το ΙΚΑ δεν εχει χρηματα να πληρωσει τις επικειμενες συνταξεις και χρεωνει απαραδεκτα τους λογαριασμους των πολιτων. (Αυτο δεν εχει γινει μεχρι στιγμης με καμια αλλη τραπεζα οπως εθνικη κτλ.)
Γι αυτο ιδιαιτερη προσοχη με την Πειραιως.