"Τσουνάμι Φόρων " από την 1η Ιουνίου και 1η Ιουλίου 2016 αντίστοιχα.....από την Κυβέρνηση!

Δείτε παρακάτω:

Από την 1η Ιουνίου, αυξάνονται οι ειδικοί φόροι κατανάλωσης στη βενζίνη, στο πετρέλαιο κίνησης, στο υγραέριο, στην κηροζίνη, στο φυσικό αέριο ακόμη και στο πετρέλαιο θέρμανσης.
Από την 1η Ιουνίου αυξάνεται ο ειδικός φόρος κατανάλωσης στη μπύρα ενώ καταργείται το ειδικό καθεστώς (έκπτωση 50%) στις εταιρείες οινοπνευματωδών που εδρεύουν στα Δωδεκάνησα.
Καθιερώνεται για πρώτη φορά ειδικός φόρος κατανάλωσης στον καφέ, που θα ισχύει από την 1η Ιανουαρίου 2017.
Από την 1η Ιουνίου αυξάνεται ο ειδικός φόρος κατανάλωσης στα τσιγάρα και στον καπνό.
Από την 1η Ιανουαρίου 2017, επιβάλλεται φόρος ανά διανυκτέρευση στα ξενοδοχεία δύο αστέρων και πάνω αλλά και στα δωμάτια με δύο κλειδιά (πιθανότατα 1 ευρώ ανά αστέρι ανά διανυκτέρευση)
Η αύξηση του φόρου στον ΟΠΑΠ από το 30% στο 35% έχει ήδη νομοθετηθεί.
Από την 1η Ιουλίου επιβάλλεται φόρος 5% στις ευρυζωνικές συνδέσεις και 10% στη συνδρομητική τηλεόραση.
Από την 1η Ιουλίου επιβάλλεται αυξημένος φόρος στα επενδυτικά οχήματα (εταιρείες επενδύσεων Real Estate, portfolio management companies Κλπ)
Διεύρυνση της βάσης του ΕΝΦΙΑ αλλά και αύξηση των συντελεστών φορολόγησης ή για τον βασικό ή για τον συμπληρωματικό φόρο προκειμένου να καλυφθούν οι απώλειες εσόδων από τη μείωση των αντικειμενικών αξιών.
Μείωση δημοσίων δαπανών τον Ιούνιο του 2016 με έμφαση στις αμυντικές δαπανές αλλά και τις δαπάνες των δημοσίων επιχειρήσεων. Η μείωση των δαπανών θα πρέπει να έχει αποφασιστεί μέχρι το τέλος του έτους ώστε να αποδώσει τουλάχιστον 700 εκατ. ευρώ μέχρι το τέλος του 2018.


πηγή: newsbomb.grΕρώτηση Κρίσεως: Σκέφτεστε να βάλετε και φόρο όταν αφοδεύουμε ή αναπνέουμε???? (ερώτηση πρός την Κυβέρνηση) γιατί...τέτοια παράλογα πράγματα και αντισυνταγματικούς φόρους δεν περνάς σε ένα Κυριακάτικο απόγευμα.....επιπλέον....όλα αυτά είναι παράνομα...!!!

Και όσο για εμάς για τον Ελληνικό Λαό επειδή οι Κυβερνήσεις μέχρι σήμερα μας υποχρεώνουν να πιστέψουμε ότι είμαστε μια φτωχή χώρα....δεν είμαστε φτωχή χώρα γιατί αν εξαιρέσουμε ναυσιπλοϊα, εναέρια κυκλοφορία, ορυκτό πλούτο κτλ...πολλά που κάνουν την χώρα πλούσια δισεκατομμύρια..... αν το αναλογιστεί κανείς, αλλά υπάρχει φτωχή πολιτική δηλαδή φτωχά μυαλά που μάθανε να επιβάλουν με το έτσι θέλω φόρους χωρίς να σκεφτούν τίποτε......αυτό υπάρχει στην Ελλάδα που δυστυχώς, μας οδεύουν στον γκρεμό μέρα με την μέρα..................

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μεταναστευση και αξιοποιηση επιχειρηματικοτητας στην Ελλαδα

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ

Κτηματολόγιο ή αλλιώς ΕΝ.Φ.Ι.Α