Επιχειρηματικότητα μηδέν στην Ελλάδα!!

Στον Τομέα της Επιχειρηματικότητας και λόγω αύξησης εισφορών και πολλών άλλων μέτρων φορολογίας που κάθε λίγο και λιγάκι......κάνουν την εμφάνισή τους......οι επιχειρήσεις απεναντίας βάζουν λουκέτα και απολύουν κόσμο....με αποτέλεσμα να τινάζουν την ανεργία στα ύψη και να διαλύουν τόσες οικογένειες.....που εργάζονται για ένα μεροκάματο......
Μια σκέψη κάνουμε εδώ και την αναλύουμε σε αυτό το κείμενο, η οποία είναι:
Γιατί να απολύσουν προσωπικό?? Αντί να απολύσουν προσωπικό και φτάσουν στην χρεοκοπία.....και να δηλώσουν πτώχευση ως εργοδότες και αυτοαπασχολούμενοι θα πρέπει να ακολουθήσουν βήματα στρατηγικής αλλά και βήματα ώριμης σκεπτικής που είναι απλά:
Απλά ως εργοδότες ας μεταφέρουν την επιχείρηση τους αλλού να έχουν έδρα σε άλλη χώρα όπως π.χ Βουλγαρία...που τα μέτρα φορολογίας είναι χαμηλότερα οι εισφορές σχεδόν μηδενικές κ.α πράγμα που και οι εργαζόμενοι αλλά και οι εργοδότες θα βγούν διπλά κερδισμένοι με τον καιρό.........με λίγα λόγια με λιγότερο κόστος και λιγότερες απώλειες από θέμα εισροών-εκροών αλλά και προσωπικού (και αυτό δεν πάει για τις μικρές επιχειρήσεις αλλά για τις πραγματικά μεγάλες)
Ουσιαστικά δεν είναι απλό, γιατί όταν μια επιχείρηση από παλιά.....κρατούσε σταθερό πελατολόγιο αλλά και σταθερές αξίες στην αγορά....και είχε κέρδος και από τα έσοδά της με ρυθμιζόμενα έξοδα σίγουρα δεν είναι απλό να μετακινηθούν....αλλά γιατί να απολύσουν τόσες οικογένειες?? ......τι τους φταίνε οι εργαζόμενοι όλοι που κοπιάζουν για ένα μεροκάματο?? Αυτή την στιγμή η ανεργία με στατιστικά δεδομένα και μαθηματική ακρίβεια.....έχει φτάσει γύρω στους 844.299 ανέργους.........με το κράτος να ασφυκτιά πιεστικά σε πληρωμή των φόρων που πρέπει να εξοφληθούν και την ώρα που δεν υπάρχουν για τους περισσότερους ρευστό να πληρώσουν...τις εκρεμμότητες τους, πράγμα τραγικό!
Γι αυτό ο τομέας της Επιχειρηματικότητας ως πρός την λειτουργία των εταιριών χρειάζεται Αναθεώρηση όλων των μέτρων που έχουν αναλάμβει να θέσουν σε λειτουργία ώστε να μην βγαίνουν κανείς απολυμένος και εκτείθενται τόσες οικογένειες στην φτώχεια και στην εξαθλίωση!


Όλοι οι εργοδότες είναι απλό, ΣΚΕΦΤΕΊΤΕ ΤΟ ΕΞΗΣ: "Πως θα λειτουργήσω σαν εταιρεία άμα απολύσω προσωπικό και εργαζόμενο και κάθε υποψήφιο για εργασία??"
Όταν βρείτε την απάντηση ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΤΕ!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μεταναστευση και αξιοποιηση επιχειρηματικοτητας στην Ελλαδα

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ

Κτηματολόγιο ή αλλιώς ΕΝ.Φ.Ι.Α