Λίγα Λόγια για το blog..

Σημασία αυτού του blog είναι να αναλύσουμε σε βάθος την πλήρη οικονομική σημασία και τις λύσεις του και προσωπικά πήρα αυτήν την πρωτοβουλία να εκφράσω γνώμες που ίσως να φανούν κατά κάποιον τρόπο χρήσιμες..
Ο Οικονομικός Τομέας χρήζει ιδιαίτερη προσοχή και προσεκτικά βήματα γιατί εδώ μιλάμε πάντα για την επιβίωση του ανθρώπου.
Οι οικονομικές Επιστήμες και τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα όπου προσωπικά διδάχθηκα και τελείωσα μπορώ να πώ ότι μου έδωσαν τέτοια έμπνευση να αναλύσω με αυτή την πρωτοβουλία σε βάθος τα οικονομικά δεδομένα όπως έχουν στην πραγματικότητα...γιατί ας μην κρυβόμαστε η χώρα μας σε αυτή την κρίσιμη περίοδο για να βγούμε από αυτό το αλώβητο αδιέξοδο θα πρέπει να λάβουμε ως λαός ουσιαστικές αποφάσεις και από την πλευρά της η Πολιτική Ηγεσία να λάβει μέριμνα τα αιτήματα των πολιτών και να μην αδιαφορεί με το να θέτει νόμους νομοσχέδια με τα δήθεν μνημόνια που στην ουσία δεν αποφέρουν κάτι ουσιαστικό.
στην συνέχεια του blog θα αναλύουμε σε βάθος καθετί πρόβλημα ώστε ο καθένας να κρίνει το σωστό αποτέλεσμα για τον εαυτό του για μια καλύτερη ζωή σε όλους μας.

Με άλλα λόγια..προσωπικά βάζω στην πινελιά στο blog μου και εσείς απλώς προσθέστε τα χρώματα για ένα καλύτερο αύριο...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μεταναστευση και αξιοποιηση επιχειρηματικοτητας στην Ελλαδα

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ

Κτηματολόγιο ή αλλιώς ΕΝ.Φ.Ι.Α