Χρηματοοικονομικος κυκλος επιχειρησεων

Στην Χρηματοοκονομικη Δοικηση τα πραγματα δεν ειναι κι τοσο απλα...
και αυτο ειδικα των δυσκολων μεθοδων που χρησιμοποιουν οι Οικονομολογοι και αυτοι που ασχολουνται με τα Διεθνη Λογιστικα Προτυπα...
παμε να δουμε μερικα απο αυτα...
Εχουμε και λεμε σε μια Εταιρεια πρωτευων ρολος θα παιξει η Διοικηση Ανθρωπινου Δυναμικου ωστε να ζωντανευσει το προσωπικο να δωσει βαση σε συνεντευξεις υποψηφιων εργαζομενων να προσλαβει ατομα στον εργασιακο του χωρο αλλα και το σημαντικο να αναδειξει τροπους μεθοδικους ανοδικης πορειας προς την εταιρεια.
και αυτο ενας συμβουλος Ανθρωπινου Δυναμικου μπορει να το πετυχει καταλληλα..
επειτα στο Χρηματοοικονομικο κομματι, μεσω καποιων χρηματοδοτικων λυσεων προς εξωγενεις παραγοντες ωθουν την επιχειρηση σε μια νεα προοπτικη, υστερα μεσω αυτων των κινητρων: πιστωσης, διαχειρισης αποθεματων, ποιοτικος ελεγχος κερδων αλλα εσοδων και εξοδων και δαπανων, μεσω λειτουργικων, επενδυτικων και χρηματοδοτικων μεθοδων ο επενδυτης επενδυει κατοπην πρωτοβουλιας της ιδιας επιχειρησης και με βαση αυτα τα οφελη που μπορει να εχει σε αποθεμα σε προσωπικο σε χρημα και σε οτιδηποτε αλλο την αφορα...για να αναπτυχθει..!!!
και τελος αφου ολοκληρωθει η ολη διαδικασια της χρηματοοικονομικης πλεον βασης τοτε ενας Λογιστης και Φοροτεχνικος ελεγχει ολα τα στοιχεια και ενημερωνει την αρμοδια ΔΟΥ και τους πελατες της, για την ομαλη λειτουργια της επιχειρησης.
επεται περισσοτερα στην συνεχεια..!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μεταναστευση και αξιοποιηση επιχειρηματικοτητας στην Ελλαδα

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ

Κτηματολόγιο ή αλλιώς ΕΝ.Φ.Ι.Α